0

Pe 4.8. klo 17.30-19 ja La-Su 5.-6.8.17 klo 10-11.30
Pieni tanssisali

Opistotalo, Verkatehtaankuja 9, Hämeenlinna

Hinta 59 € (jäsenet 49 €)
EARLY BIRD -hinta 50 €, kun ilmoittaudut 28.2. mennessä.

Laadukas klassisen baletin kurssi jo lajia aikaisemmin harrastaneille nuorille ja aikuisille. Opettajana pitkästä aikaa aikuisbalettia opettava Sibelius-opiston tanssin lehtori Heidi Wasko. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu

Heidi Wasko

Tanssinopettaja Heidi Wasko (AMK) on opettanut lapsia, nuoria ja aikuisia vuodesta 1994.
Hän on tehnyt useita koreografioita mm. Hämeenlinnan kaupungin teatteriin, sekä toiminut tanssijana ja erilaisten tanssitapahtumien järjestäjänä. Tällä hetkellä Wasko on Sibelius-opiston tanssin lehtori ja vastaa tanssiosastosta, jossa on 160 oppilasta. Waskon intohimona on baletti, jota hän opettaa lempeän jämäkällä otteella. Hän pitää myös itsestään huolta tanssijana; esimerkkinä tanssijantyöstä, 1.12.2016 ensi-iltansa saanut Hanna Brotheruksen teos Käyntikortti, jossa Wasko on yksi viidestä tanssijasta.

Wasko palkittiin Pro Arte – Tawastica -palkinnolla 2013,  tunnustuksena taiteen ja kulttuurin hyväksi tehdystä työstä. Perusteluna saamastaan palkinnosta oli merkittävä pitkäjänteinen työ lasten ja nuorten hyväksi. Heidi on ollut perustamassa Sisä-suomen tanssin aluekeskuksen Kanta-Hämeen työryhmää (nykyisin Hämeenlinnan seudun tanssin ammattilaiset ry), jossa toimi puheenjohtajana 2011 asti ja on tällä hetkellä yhdistyksen varapuheenjohtaja. Wasko on myös tiiviisti mukana Hämeenlinnan Tanssin Tehdas ry:n toiminnassa, jossa toimii vpj:nä. Wasko on Kylä-Mukkulan kulttuurikeskuksen lasten tanssileirin vakio-opettaja, tulevana kesänä jo 12:tta kertaa. Heidin motto on: Tanssi kuuluu kaikille!