0

Pe 3.8. klo 17.45-19.15 ja La-Su 4.-5.8.18 klo 9.30-11.00
Pieni tanssisali

Opistotalo, Verkatehtaankuja 9, Hämeenlinna

Hinta 59 € (jäsenet 49 €)
EARLY BIRD -hinta 49 €, kun ilmoittaudut 30.4. mennessä.

Laadukas klassisen baletin kurssi jo lajia aikaisemmin harrastaneille nuorille ja aikuisille. Opettajana Sibelius-opiston tanssin lehtori Heidi Wasko. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu

Heidi Wasko

Tanssinopettaja Heidi Wasko (AMK) on opettanut lapsia, nuoria ja aikuisia vuodesta 1994. Hän on tehnyt useita koreografioita mm. Hämeenlinnan kaupungin teatteriin, sekä toiminut tanssijana ja erilaisten tanssitapahtumien järjestäjänä. Tällä hetkellä Wasko on Sibelius-opiston tanssin lehtori ja vastaa tanssiosastosta. Waskon intohimona on baletti, jota hän opettaa lempeän jämäkällä otteella. Hänen viimeisin työnsä tanssijana oli 1.12.2016 ensi-iltansa saaneessa Hanna Brotheruksen teoksessa Käyntikortti.

Wasko palkittiin Pro Arte – Tawastica -palkinnolla 2013, tunnustuksena taiteen ja kulttuurin hyväksi tehdystä työstä. Perusteluna saamastaan palkinnosta oli merkittävä pitkäjänteinen työ lasten ja nuorten hyväksi. Heidi on ollut perustamassa Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen Kanta-Hämeen työryhmää (nykyisin Hämeenlinnan seudun tanssin ammattilaiset ry), jossa toimi puheenjohtajana 2011 asti ja on tällä hetkellä yhdistyksen varapuheenjohtaja. Wasko on myös tiiviisti mukana Hämeenlinnan Tanssin Tehdas ry:n toiminnassa, jossa toimii vpj:nä. Wasko on Kylä-Mukkulan kulttuurikeskuksen lasten tanssileirin vakio-opettaja, tulevana kesänä jo 13:tta kertaa. Heidin motto on: Tanssi kuuluu kaikille!