Mindy

0

Pe 2.8.19 klo 17.00-18.15 ja La-Su 3.-4.8.19 klo 9.15-10.30
Pieni tanssisali

Opistotalo, Verkatehtaankuja 9, Hämeenlinna

Kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. 

Hinta 49 € (jäsenet 39 €)

Contemporary Jazz tunneilla yhdistellään elementtejä jazzbaletista ja nykytanssista. Tunti sisältää tekniikkaharjoituksia keskilattialla ja lattian poikki liikkumisia eri tasoissa. Mindyn tyyli on vauhdikas ja lyyrinen. Hän on tinkimätön ja kannustava opettaja, jonka tunneilla hymy on herkässä, hiki lentää ja oppilaat huomaavat ylittävänsä itsensä kerta toisensa jälkeen. Kurssi on suunnattu jatko/edistyneet-tason harrastajille sekä tanssin ammattilaisille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu

Mindy Lindblom

Mindy Lindblom on erittäin arvostettu ja pidetty jazz- ja showtanssiopettaja sekä koreografi, jonka päätyöpaikka on jo vuosikaudet ollut StepUp School Helsingissä. Lisäksi hän on tehnyt koreografioita useiden eturivin suomalaisartistien lavakiertueille, sekä musikaalikoreografioita mm. Helsingin kaupunginteatterille ja Svenska Teaternille. Hän on myös toiminut yhtenä DANCE -ohjelman koreografeista.

Lindblomin tekemät koreografiat junioreille ja aikuisille ovat menestyneet niin Suomen mestaruus- ja maailmanmestaruuskilpailuissakin. Tästä esimerkkeinä mm. Team M:n maailmanmestaruus vuodelta 2014 teoksella You never walk alone, junioripienryhmän World Cup voitto vuodelta 2009 ja juniorimuodostelmien kaksi hopeasijaa MM-kilpailuista vuosilta 2014 ja 2015.

Mindy Lindblom