0

La 3.8.19 klo 13.00-14.30
Aulangon puistometsä

Hinta 15 € (jäsenet 10 €)

Metsätanssi on konsepti, jossa yhdistyy kaksi terveyttä edistävää elementtiä; luonto ja luova liikkuminen. Liikumme metsäpolkuja pitkin tehden erilaisia aisteja avaavia liikkeellisiä harjoituksia. Tavoitteena on rentoutua, virkistäytyä ja uppoutua luonnon rauhoittavaan syleilyyn. Metsä on paikka, jossa kaikki muu unohtuu, ja on mahdollisuus keskittyä vain olennaiseen.

Et tarvitse aiempaa kokemusta tanssista. Tapaaminen Aulangon näkötornilla, kierros ei valitettavasti ole esteetön. Voit halutessasi ottaa omat eväät mukaan. Säävaraus.

Ilmoittaudu

Nella Kaartinen

Nella Kaartinen on hämeenlinnalainen tanssintekijä ja -opettaja. Kaartinen on valmistunut tanssijaksi Tampereen konservatoriolta ja viimeistelee tanssinopettajan opintojaan Savonia AMK:ssa. Tällä hetkellä Kaartinen opettaa tanssia perinteisen tanssisalin lisäksi myös Aulangon puistometsässä. Lisäksi hän työskentelee videotaiteilija Tatu Heinämäen kanssa valmistellen tanssia ja videotaidetta yhdistelevän teoksen ensi-iltaa. Kaartinen pyrkii taiteellisella toiminnallaan rikastuttamaan Hämeenlinnan nykytanssitarjontaa, tarjoamaan matalan kynnyksen taide-elämyksiä sekä tuomaan teoksensa ihmisten ulottuville.

Metsätanssi