0

Su-Ti 5.-7.8.18 klo 17.00-18.30
Pieni tanssisali

Opistotalo, Verkatehtaankuja 9, Hämeenlinna

Hinta 59 € (jäsenet 49 €)
EARLY BIRD -hinta 49 €, kun ilmoittaudut 30.4. mennessä.

Kolmipäiväinen nykytanssin workshop tanssinharrastajille. Opettajana tanssija-koreografi Panu Varstala. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu

Panu Varstala

Kuva: Aura Nukari

Panu Varstala on tanssitaiteen ja kasvatustieteen maisteri sekä muusikko. Hän on tehnyt koreografioita tanssi- ja teatteriryhmille ympäri Suomea sekä toiminut kouluttajana useissa tanssiopistoissa ja Taideyliopiston tanssipedagogiikan laitoksella. Tanssijana Panu on nähty mm. Kekäläinen & Co:ssa. Varstala oli mukana Koko Suomi tanssii -kampanjassa nykytanssin koreografina. Hän kehittelee taidepedagogisia harjoitteita Porvoon taidekoululla yhdessä improvisaatioekspertti Hannu Riskun kanssa, joissa yhdistyvät niin tanssi, musiikki, improvisaatio, kuvataide kuin teatteri. Varstala on Taideosuuskunta Apinatarhan perustaja- ja hallituksen jäsen.

Tunti alkaa yksinkertaisilla harjoitteilla, joilla virittäydytään keskittymään ja kuuntelemaan kehoa. Tunti etenee kehoa ja ympäristöä sekä niiden tuomia impulsseja kuunnellen erilaisin harjoittein, joita Panu ammentaa eri tanssitekniikoista ja aiemmista kokemuksistaan. Harjoitteet hän valitsee tilanteen ja ryhmän mukaan valottaen niiden taustaa ja motiivia. Panulle opetuksessa tärkeää on persoonallisen liikkeen löytymisen riemu ja tanssin tuoma vapaus. Tunnin lopuksi jaetaan yhteisesti kokemukset ja omat huomiot.